Рефлексія. Модуль 2

Моє позитивне налаштування від проходження навчання з кожним разом лише збільшується. Цікаво дізнаватися про нові технології, зокрема про особливості мережевого сервісу Web 2.0. Дуже дякую нашому тренеру. 
Одне лише мене "мучить" вже декілька днів: що конкретно необхідно буде представити у звіті-презентації на останніх заняттях. Я не бачу чіткого переліку завдань, тому не можу спланувати свою подальшу роботу (можна ж виконати щось і наперед чи, принаймі, зробити заготовки, оскільки, часу в кінці травня у нас як вчителів буде обмаль). Ми все ж таки займаємось проектною діяльністю, а одним із етапів проекту є створення плану виконання завдань.Переглядаючи  матеріали брошур, які нам роздали на І занятті знайшла такий вислів "Ті, хто відмовляються планувати, планують провал." Не хотілося б опинитися в такій ситуації. 
У напрацюваннях курсантів РОІППО я відмітила наявність опису проекту, презентацію вчителя, результати роботи учнів, ну і, звісно ж, рефлексіії на кожен модуль. Шановний Артем Володимирович чи це все?

P.S. Цитата щодо мотивації навчитись друкувати не дивлячись на клавіатуру із 10 ПОРАД ЕКОНОМІЇ ЧАСУ ДЛЯ ТИХ, ХТО цілодобово сидить В ІНТЕРНЕТІ: "Навчися сліпому 10-пальцевого методу друку, а краще підключи ще й ноги. Так-так, візьми і навчися. Якщо твоя робота пов’язана з комп’ютером, будеш економити десятки хвилин, а то й години кожен день. Я навчився цього за один день, далі пішла рости швидкість, тепер я друкую, швидше ніж думаю. Буває надрукую і сиджу читаю про що хочу подумати .." (джерело -  nataliyapedos.wordpress.com/как-тренировать-дикцию/)

Коментарі

  1. Відповіді
    1. Цитата щодо мотивації навчитись друкувати не дивлячись на клавіатуру - СУПЕР :)

      Видалити
  2. Ольга Ігорівна, розповім Вам цікаві історії :) Коли ми приходимо у гості, є така традиція бажати щось приємне іменинникам та весь час перебування у гостях за святковим столом ми замість того щоб насолоджуватись відпочинком, все думаємо, придумуємо, що скажемо імениннику, а коли вже сказали тоді вже заспокоїлись і відпочиваємо. Відкиньте всі хвилювання, насолоджуйтесь процесом навчання та не думайте, що потрібно представити по завершенню навчання. Ви навіть здивуєтесь, у Вас все буде вже готове :) головне не пропускати занять.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар